5 Minuta

Mund te na kontaktoni ne:

Mbyll

Si funksionon

Pika më e rëndësishme e 5min.al është se do t'ju lejojë të shisni, të blini ose rezervoni një makinë në kohë rekord. Ekzistojnë shumë faqe internet ku ju mund të postoni shpalljen tuaj por te 5min.al ju mund ta shisni makinën në pak minuta dhe blersit real jemi ne. Siç kuptohet nëpërmjet 5 min.al më e mirë dhe më e lehtë për të shitur makinën tuaj. Marrja e çmimit më të mirë për makinën tuaj është një proces i lodhshëm dhe shitja e saj një stress me vehte. Me 5min.al, ju merrni ofertën më të mirë për makinën tuaj pa asnjë mundim, mjafton të vendosni detajet e makinës tuaj në faqen e internetit dhe do të merrni vlerën më të mirë të makinës në çast. Në 5 minuta marrëveshja për shitjen e makinës tuaj është e mbyllur. ju shisni makinën tuaj në kohë rekord pa asnje mundim, lodhje apo pritje.