5 Minuta

Mund te na kontaktoni ne:

Mbyll

Percakto takim

Nëpërmjet numrave tanë të kontaktit ju mund të lini një takim me një prej specialistëve tanë. Gjatë këtij takimi ju do të zhvilloni një bisedë konstruktive me specialistin dhe mund ti drejtoni atij pyetje që keni apo të sqaroheni për paqartësitë që ju keni në lidhje me të gjithë procesin e shitjes apo të blerjes së një automjeti. Ju mund të bëni propozimet tuaja apo të merrni propozime prej specialistëve tanë, të sqaroheni për mënyrën e kryerjes së transaksioneve, kuadrin ligjor etj. Jeni të mirëpritur.