5 Minuta

Mund te na kontaktoni ne:

Mbyll

Rreth nesh

Kompania 5min sh.p.k është krijuar më janar 2018 si shoqëri tegëtare pranë QKB, zotëron të gjithë dokumentacionin ligjor dhe është e licensuar në shitblerjen e automjeteve. Shoqëria tregëtare 5min sh.p.k zbaton të gjithë kuadrin ligjor në fuqi dhe aplikon standartet më të larta Europiane në fushën e shitblerjes së automjeteve. Ne zotërojmë ekspertët më të mirë të vlersimit dhe sistemim më të shpejtë të operimit online çka na bën të jemi partnerët tuaj më të besuar.

Shitja e automjetit tuaj përmes sistemit online është opsioni më i lehtë dhe më i leverdisshëm për ju. Procesi i punës së tij është pothuajse i njëjtë me atë të shitjes tradicionale, përveç avantazheve që ky system sjell në llogaritjen e vleres së automjetit tuaj në kohë rekord dhe blerjen e automjetit dhe bërjen e pagesës brendas 5 minutave.